Фенове питат кмета Камбитов: Какво се случва с обещанието за модерен стадион?

Снимка: TOPSPORT

На 26.06.2016 г. Общински съвет-Благоевград, гласува предложение за кандидатстване с проект „Ремонт и модернизация на стадион „Христо Ботев“.

В този ремонт се включва изграждането на козирка, нова журналистическа ложа и обособени места за телевизионни камери на стадиоna в областния град.

С проекта общината кандидатства за финансиране по Наредба №2 от 08.05.2014 година на Министерството на младежта и спорта за финансово подпомагане на строителство и ремонт на спортни обекти и съоръжения. Отпуснати са 4 милиона лева.

В момента няма козирка, няма журналистическа ложа и тоалетни в нормален вид.

Любовта на футболните фенове е пословична. Това е една емоция, която може да се изпита само на терена при хореография от песни, възгласи и безпрекoсловна подкрепа. Да си фен не е хоби, а идва от сърцето!

Красимир Годев е председател на Фен клуб „Грийн игълс“, подкрепящ страстно ОФК „Пирин Благоевград“.

Годев пита „Къде е козирката и хубавия стадион. 29. юли 2016 е гласувано, а сега сме 06.10.2017 г. – и нищо!“

„От името на феновете официално задавам въпрос на кмета Атанас Камбитов, какво се случва с обещанието за модерен стадион, на който „щеше да ни завиждат и Левски и ЦСКА?“, допълва Годев.

Другото притеснение на феновете е кога ще се направи нов сектор за гостуващите фенове за да не се разполагат във този на пиринчани.

„Само да се предизвиква излишно напрежение!“, каза председателят и чака отговор от управата.

 

 

КОМЕНТАРИ

Pirin23:05 - 15.10.2017
Красимир Годев да каже за баба му как живееше в гараж . Те цялото семейство изгониха старата жена и тя беше принудена да спи в гараж срещу блока в който живееха те и те изобщо не се притесняваха от това което сториха на жената.Не може такъв като Годев да държи сметка на Камбитов и да бъде председател на Фен клуба.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK