Фен клуб „Завинаги сини" - Гоце Делчев: Бяхме, сме и ще бъдем в сектор "Б" заради Левски и заради отбора

Снимки: фен клуб "Завинаги сини" - Гоце Делчев

Преди дни гоцеделчевският фен клуб "Завинаги сини" излезе със своя декларация, в която се казва:

"Ние, привържениците от фен клуб „Завинаги сини“ – гр. Гоце Делчев, заявяваме твърдата си позиция, че оставаме на трибуните, оставаме там, където е нашето място, а именно в Сектор „Б“. Сектор, който доскоро бе за пример на всички в България. Сектор, който всяка седмица бе повод за гордост в именити класации. Ние сме в сектора не заради „София-Запад“ или „South division“. Ние бяхме в сектора не заради Степан или Адриан. Ние бяхме, сме и ще бъдем в сектор „Б“ заради Левски, заради отбора, който ни носи радост и тъга.

Отборът, който ни кара да сме на седмото небе от щастие и подивели от гняв. Отборът на Гунди, Патрата, Соколето, Гиби, Наско, Гонзо, Иванков... Отбор, който ще обичаме дори и след смъртта.“

Многобройните членове на гоцеделчевския фен клуб „Завинаги сини“ са категорични, че не приемат за нормално в сектора да има неприязън между привърженици на сините и техни братя по спортни убеждения. Именно затова в разпространената декларация те заявяват, че приемат за свое задължение да застанат рамо до рамо до всички милеещи за любимия тим "Левски" и да го подкрепят безусловно.

"Моментът без съмнение е труден, а неяснотата за бъдещето на любимия отбор - голяма. Виновни сме всички, които позволяваме това да се случи – привърженици, ръководители, треньори, играчи, политически подлоги, които отдавна целят да смажат любимия ни отбор. За разлика от псевдофеновете на „Джуджето с тирето“, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ. НИЕ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ! НИЕ НЯМА ДА УМРЕМ! Това е отборът на нашите дядовци и бащи, това е отборът на нашите синове, дъщери и внуци.

Трудният период, в който изпадна нашият отбор от 10 години, не бива да разколебава никого, защото във вековната ни история сме имали успехи и провали, ще ги имаме и в бъдеще. Но никога не трябва да се отказваме! Ще се предадем, чак като умрем, но ще оставим път, който да бъде продължен! САМО ЛЕВСКИ!“, заявяват още горещите фенове на „Левски“ от Гоце Делчев, обединени в своята декларация.

 

КОМЕНТАРИ

Кавака09:32 - 10.05.2017
Фен клуб вечно пияни лумпени от които всички са пропищяли.Драскат по стените повръщат и пикаят по входовете и цялата кооперация не спи с техните оргии
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK