Фейсбук група благодари на кмета за осветлението в лесопарк “Хисарлъка”

снимка: infomreja.bg, архив

Задоволството си от възстановеното осветление в лесопарк "Хисарлъка" изказва Андрей Симеонов, администратор на група в социалната мрежа, ангажирана с опазването на уникалния парк. Той и неговите съмишленици благодарят на общинското ръководство и апелират към кюстендилци за повече гражданска отговорност.

В писмото пише: "Като администратор на фейсбук групата "Да спрем вандализма в лесопарк "Хисарлъка" - Кой е отговорен за това?" искам да изразя задоволството си от новото работещо осветление от стадион"Осогово" до ресторант "Чешмето". Благодарим на Община Кюстендил, кмета Петър Паунов и на всички, който имат заслуги за това! Дано повече време направеното бъде опазено от вандали! Това е голямо удобство за кюстендилци и гостите на града и една малка победа за нас като група. Занапред ние ще останем като един обществен наблюдател и коректив на всичко добро и лошо, случващо се в лесопарк "Хисарлъка".

Групата "Да спрем вандализма в Лесопарк "Хисарлъка" беше създадена в края на май и за по малко от месец в нея се вкючиха над 400 кюстендилци. Тя не е политическа или екологична инициатива, а гражданско отношение. Целта й е да помогне при съхраняването на знаковия по своята същност кюстендилски парк, който за съжаление се оказа и чест обект на вандалски прояви.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK