Фаик Таиров поднови тренировки с Перун – Пирин

снимка: infomreja.bg, архив

След три отсъствия новото попълнение на Перун – Пирин Факи Таиров поднови тренировки. Юношата на орлетата бе освободен от заниманията, заради участието си в ски курс.

Младите скиори се обучаваха в курорта "Паничище", над Сапарева баня. Курсът бе организиран от факултета Обществено здраве и спорт към ЮЗУ "Неофит Рилски". В продължение на 10 дни първокурсниците от специалност “Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт” учиха основните елементи в карането на ски.

Заедно с Таиров на ски за пръв път се качи и неговият съотборник Михаил Янев. Двамата бързо схванаха уроците на гл. асистент д- р Валери Цветков, а Таиров впечатли с уменията си и ръководителя на курса проф. д- р Магдалена Глушкова. Фаик е научил основните елементи, рало, завой с успоредни ски право спускане само за два дни. Изпитът на студентите е в сряда, като оценката е задължителна за приключване на семестъра.

Днес Таиров и Янев подновиха тренировки в зала Скаптопара, под ръководството на треньорския тандем Герганчев – Войнов.

 

КОМЕНТАРИ

smeh12:03 - 07.02.2012
ей малумници стига писахте перун-пирин бе това вече е ОФК ПИРИН ебати курвенския сайт сте писва ми от селянията ви платени журналчета подлоги на СС
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK