60-годишен юбилей на бизнес дамата Галя Райчева празнуваха във Велинград, а след това и в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Кюстендилци и велинградчани присъстваха заедно на луд купон по случай рождения ден на бизнес дамата от Велинград – Галя Райчева, която беше поканила за своята 60-годишнина приятели и роднини.

Галя Здравкова Райчева, която е обзавела куп кметски домове в Южна България и се е запознала с интериора на градоначалниците, а и не само, с веригата си магазини за килими и пердета в СПА столицата Велинград, е изключително енергична, упорита и амбициозна дама, която на своето тържество показа и буйния си темперамент.

Облечена във феерична и елегантна гръцка черна рокля, тя стъписа присъстващите с издръжливостта си във вихъра на танците и буйните хора и се представи подобаващо на 60-ия си юбилей. Кюстендилци бяха особено впечатлени от интересната подредба на танцуващите т. нар. помашко хоро.

Галя има и други ценни качества. Като грижовна и добра майка, но същевременно изключително взискателна към семейството си, тя умее много добре да организира не само себе си, но и синовете си Данчо и Здравко. А заедно с тях и снаха си Елена и съпруга й Митко.

Още с влизането в СПА хотел „Елбрус” с триетажна торта, тя беше посрещната с целувки, букети и подаръци от своите най-близки хора. В този свой рожден ден тя заслужено получи много хубави подаръци, зашеметяващи вносни парфюми, чанти, бижута, шалове, сувенири, пликове с тайно съдържание.

Най-атрактивният подарък се оказа този от сина й Данчо, който й бе подарил няколкодневен престой в Спа хотела в Кюстендил, където измежду процедурите в него се заредиха и купоните в Кюстендил. Първо тържеството бе във вилата на Мария Бучкова в с. Голяма Брестница, а след това и в града на Владимир Димитров-Майстора.

Интересен концерт изнесе пред присъстващите с репертоар от съдържателни и мелодични песни с аранжимент на Серафим Поп Николов от Петрич атрактивната Мишона от Велинград.

Заредена с емоция и себеотдаване, Мишона пя повече от 2 часа, така че присъстващите се насладиха на песните на Лили Иванова, ”Хепи бърдей ту ю”, "Дилайла", ”Песен за Велинград”, „Молитва за България” - по текст на Петър Дънов, ”Адаптация” на Васил Найденов, ”Излел е Дельо хайдутин”, „Един монах” и много др.

Не се стърпя и персоналът на заведението, който също се включи във веселбата, а почиващите, които бяха дошли в голямата зала, не я напуснаха до късно, любувайки се на празнуващата група.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Горският12:41 - 15.02.2019
Дърта,пачавра, алчна и злобна кучка.
Емил отЛьонебере13:13 - 02.09.2018
Помакиня,не е Здравкова а Заваринова помакиня отДобърско.
Митю пищова16:28 - 25.05.2018
На тази пача ли казвате бизнесменка,добре че е мъжът и ,тя е просто една куха лейка от където и да я погледнеш.
Горският13:19 - 19.05.2018
Долна ,кучка.

FACEBOOK