НД „Русофили“ - Благоевград, призова своите членове и симпатизанти да гласуват за "БСП за България"

Областният съвет на НД "Русофили" - Благоевград, излезе със своя позиция в навечерието на изборите за членове на Европейски парламент. В нея се казва:

"Национално движение "Русофили" е гражданска, неправителствена организация, но не е безпристрастен наблюдател на случващото се в България и Европа. Затова по-важните за българските граждани събития, НД „Русофили“ не просто е желателно да има собствена позиция - задължително е! Такова събитие е от особена важност за настоящето и бъдещето на страната са предстоящите избори за Европейски парламент.

Областния съвет на НД "Русофили" изхожда от разбирането, че българският национален интерес изисква България и Европейският съюз да имат мирни, приятелски и пълноценни отношения с Руската федерация. Без санкции, без нови студени войни. Българските представители в Европейския парламент следва да работят за такава европейска политика!

Анализирайки публичните изяви на кандидатите за ЕП, както и предизборните документи на политическите субекти, Областния съвет счита, че най-пълно съответствие и решимост да се следва тази политика се наблюдава при кандидатите от листата на „БСП за България“.

Затова призовава своите членове и русофилски настроените български граждани да гласуват за коалиция „БСП за България“!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK