Областният управител награди 10 талантливи деца

снимки: Областна администрация - Благоевград

Областният управител Бисер Михайлов награди 10 талантливи деца, участници в „Конкурс за детска рисунка“, на регионалното награждаване, което се състоя днес в сградата на Областната управа.

Сред прекрасната изложба от детски рисунки Михайлов поздрави малчуганите, като им пожела успешно представяне на предстоящия национален кръг и с радост отбеляза, че те са най-добрите посланици на конкурса от Благоевградска област.

Проектът „Готови за училище 2014-2015“, който се реализира от Сдружение“ .Л.И.Д.Е.Р“ съвместно с Фондация „Тръст за Социална Алтернатива“, бе изпълнен отлично и завърши с невероятни картини, над които са работили талантливи малки художници.

Основната цел  на проекта е подобряване на обхвата и посещаемостта в детски градини на 6000 деца от уязвими общности и включва 240 населени места в България.

Днес на регионалния кръг на награждаването заслужено взеха своите награди 10 деца от област Благоевград, като победителите бяха в категории „деца от 5- до 6-годишна възраст“, посещаващи детски градини и включени в проект „Готови за училище 2014-2015 г.“.

Освен много подаръци и награди, днешната изложба даде на малчуганите незабравими емоции и им проправи път към първи клас.

 

снимки: Областна администрация - Благоевград
снимки: Областна администрация - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK