Банско благодари на медиците!

Снимки: Община Банско

Иван Кадев благодари за благородниите жестове на дарителите

В Деня на Свети Иван Рилски Чудотворец – най-тачения български светец и покровител на лекарите, Ротари клуб Банско – Разлог в присъствието на кмета на община Банско Иван Кадев и заместника му хуманитарните въпроси Костадин Атанасов, направи дарение за Спешния център в града. След консултация с медиците, за нуждите на центъра ротарианците дариха оборудване, апаратура и мебели. Президентът на Ротъри клуб Банско – Разлог Иван Хаджирусков увери спешните медици, че хората са благодарни за това, което правят и се ангажира да продължат да подкрепят трудната им работа на първа линия.

Дарението допълва направеното за Спешния център от общинския съветник Любомир Мутафчиев, който през лятото напълно ремонтира помещенията. Бяха подменени осветителните тела и мебелировката, ремонтирана дограмата и извършено цялостно боядисване.

От името на гражданите на община Банско, кметът Иван Кадев благодари за благородниите жестове на дарителите и обществено отговорното им поведение. Той сподели за намеренията, но и за препятствията за реновиране и модернизиране на базата за доболнична помощ в Банско и увери, че въпреки проблемите, общината активно ще продължи да подпомага работата на медиците в рамките на допустимото от закона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK