ОДМВР - Кюстендил, получи 17 нови автомобила за служебно ползване

Снимки: Infomreja.bg

Директорът на ОДМВР - Кюстендил, старши комисар Елиан Стамболийски връчи ключовете на новите автомобили.

Те ще се ползват приоритетно за патрулно-постова дейност и териториално обслужване на населението, като 6 от тях се предоставят на РУ- Дупница, по 1 от новите автомобили получават РУ - Рила и РУ- Бобов дол, останалите  са за РУ- Кюстендил.

"Едва ли има по-подходящ момент от този, с настъпването на зимата, надявам се бързината на действията на удовлетворят гражданите, да имаме повече разкрити престъпления и обществото да бъде додовлно. Колите са оборудвани с цялата необходима техника за един служебен автомобил. Приоритетно въпросните автомобили ще се използват от автопатрулите и териториална полиция", каза старши комисар Елиан Стамболийски.

Новите автомобили са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на моторните превозни средства, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конус и и  разтегателни бариери.

Автомобилите -  VW Tiguan и  Great Wall Hover, са доставени за МВР в изпълнение на проект по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.

 

 

 

С

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK