Съветниците от "Заедно за Благоевград" настояват за строги мерки срещу COVID-19

Снимка: Infomreja.bg, архив

Те са изпратили до кмета и ОбС 10 свои предложения за ограничаване на заразата

Съветниците от парламентарната група "ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД – ЕНП-СДС-БДО“ настояват за спешни мерки срещу разпространението на коронавируса в община Благоевград. 

В писмо, изпратено до кмета на Благоевград - Румен Томов, и до председателя на Общинския съвет - Андон Тодоров, те излагат 10 свои предложения за ограничаване на опасната зараза.

"Категорично заявяваме, че не търсим политически дивиденти от това, а изпълняваме дълга си на общински съветници, чието задължение е да работят единствено и само в полза на обществото. Целта ни е да бъдем полезни в борбата с COVID-19 и да направим всичко възможно да опазим живота и здравето на нашите съграждани. Това е и целта на мерките, които сме заложили в направеното предложение до ръководството на Община Благоевград", поясняват от групата "ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД – ЕНП-СДС-БДО“ в местния парламент.

Предложенията са на общинските съветници Радослав Тасков, д-р Владимир Таковски, Гергана Муртова, Славина Гелишева, Анна Николова - Мазурска.

"Уважаеми жители на община Благоевград, моля да спазвате всички указания и мерки, които се прилагат от местната и националната власт. Пазете се и бъдете здрави! Бог да пази Благоевград!", е обръщението на съветниците към благоевградчани и живеещите в населените места в общината.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK