Евродепутатът Ангел Джамбазки откри приемна в центъра на Благоевград

снимки: ВМРО - Благоевград

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки откри официално приемна в центъра на Благоевград.

"Това е първият по рода си офис в страната и цели близък контакт с гражданите на Пиринска Македония и съдействие по всичките въпроси, които ги вълнуват. В работата на офиса ще разчитам много на депутата от Патриотичния фронт Ангел Стоянов, както и на общинския съветник от Благоевград – Георги Васев.

Шеф на офиса е Зорина Станчева, която благоевградчани познават като председател на студентското дружество "Христо Силянов" в Благоевград.

Офисът, който се намира на булевард "Св. Св. Кирил и Методий" № 2, ще работи постоянно. В него вече има експерти, които ще разясняват дейността на Ангел Джамбазки в Европейския парламент, както и самата работа на Европарламента.

Ще има коментар и за  решения, взети в българското Народно събрание. От цялата област хората ще имат възможност да подават конкретни сигнали, които смятат за важни. "Ще помагаме на земеделските производители в Благоевградска област, при кандидатстването по различни европейски програми", допълни евродепутатът Джамбазки.

Патриотичният фронт НФСБ и ВМРО ще имат активна позиция и дейности в предстоящите местни избори.

По този повод Ангел Джамбазки заяви: „Този път ще обърнем особено внимание в кампанията си на района по поречието на река Места. Основният политически противник там ни е ДПС. В Хаджидимово, Белица, Якоруда, Сатовча и други населени места в региона от години управляват феодали, които не обръщат внимание на социално-икономическите проблеми на населението. Ще сложим край и на властта на ДПС - политическите деятели, които насаждат междуетническа и верска омраза", каза още Ангел Джамбазки.

Водосвет бе отслужен от отец Андон Шавулев от храма "Въведение Богородично" в Благоевград. Гости на събитието бяха и представители на „БГПатриот”, неправителствена организация от София.

 

снимки: ВМРО - Благоевград
снимки: ВМРО - Благоевград

КОМЕНТАРИ

д-р Иванов11:21 - 08.06.2018
Ангел Джамбазки е един лъч в тези тъмни за БГ времена. Един човек и политик с когото малко политици могат да се мерят!!!
Angel Gambazki16:02 - 19.01.2015
Цуни ме по гъзо eyrz5a5yezyz ! :):):)
eyrz5a5yezyz17:03 - 18.01.2015
Този Джамбазки е страшно некадърен,а пък голям националист.Ако не беше Бареков ,щеше да стане евродепутат на куково лято.Когато си идва в България му препоръчвам да звъни на Барека и да му благодари,даже и краката да му мие.Тои му осигури близо 2,3 милиона лева за 4години.Винаги когато ти превеждат заплатата знаи,че 90%не са твои пари
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK