Кметове и съветници от ГЕРБ – Гърмен, заедно с талантливи ученици гостуваха в парламента на Асим Адемов

Снимки: Асим Адемов, пресцентър

Учениците от област Благоевград, които днес участваха и в интересните срещи в българския парламент, са участници в обявения от евродепутата Асим Адемов конкурс за есе или мултимедийна презентация за бъдещето на Европейския съюз.

На срещите в парламента кметовете и общинските съветници от община Гърмен заедно с талантливите ученици разговаряха по много и интересни теми, както с евродепутата Асим Адемов, така и със заместник-председателя на ПП ГЕРБ - Цветан Цветанов, и народните представители на ГЕРБ от обл. Благоевград.

В откровения разговор с младите хора Цветанов сподели, че в политиката е изключително важно да можеш да правиш компромиси, като в същото време неизневеряващ на принципите си.

Той посъветва хората от ръководството на ГЕРБ – Гърмен, още, че отсега трябва да започнат активна подготовка по предстоящите догодина европейски и местни избори.

В рамките на разговорите бяха обсъдени и актуални теми от обществения и политически живот в страната. На свой ред учениците и  членовете на ГЕРБ-Гърмен, благодариха на евродепутата Асим Адемов за възможността от близо да видят истинската работа на българския парламент.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK