Евродепутатът Адемов организира дискусия за комуникацията между родители и учители

Снимки: Асим Адемов

По данни на поръчаното от евродепутата Асим Адемов проучване, изготвено от Изследователски център „Тренд“, повече от 70% от родителите разчитат единствено на детето си за информация за училищния живот.

А къде е комуникацията между родители и учители? Именно тези тревожни данни и въпросът къде е комуникацията между родители и учители днес даде старта на поредица от срещи с директори на училища,   учители, представители на различни организации под мотото „Да върнем родителите в училище“.

Форумът и последващите такива са организирани от евродепутата от ГЕРБ Асим Адемов. В срещата участие взе и образователният министър Красимир Вълчев.

Според поръчаното от евродепутата Адемов изследване 81% от родителите са доволни от влиянието на училището върху тяхното дете.

„Наша е задачата този процент да се увеличи още повече, а родителите от своя страна да намерят своето място в отношенията ученик - училище!“, заяви на форума Адемов.

Днес поставихме началото на кампанията “Да върнем родителите в училище”. Специални благодарности на министър Вълчев и всички родители, директори и учители, които се включиха в дебата. Важно е да работим заедно върху проблемите на българското образование.

Първата стъпка вече е налице - всички днес единодушно идентифицирахме проблема с комуникацията между родителя и учителя. Диалогът е неизменна част от изграждането на доверие и сътрудничество. Работата продължава, допълни още евродепутатът Асим Адемов.

 

КОМЕНТАРИ

червен буклук11:05 - 17.04.2018
Мръсен червен боклук депесарска товар или просто злобен и долен човек, защо се бъркаш в личният живот на човека , той не ти дължи в никакъв случай тези отговори защото са много лични и не засягат нито тебе нито обществото от което Асим е избран. Провери в твоят род колко сте лудите и ненормалните ,не си позволявай подобни неща защото съдбата е безмилостно жестока и връща на най- милото . Разбирам злобата , завистта и гадният ти характер са причина за просташкият ти коментар но е хубаво да се съобразяваш за да не чуем и за теб че си си виснал на въжето от злобното ти същество което живее в теб и ще те довърши.
Кайло Рен08:30 - 17.04.2018
Ха-ха . Защо майката на евродепутата се самоуби. И защо брат му не носи името на баща си. Една публична личност дължи тези отговори пред обществото. Особено евродепутат....
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK