Кандидат-eвродепутатът от ПП ГЕРБ Мария Габриел дари икона на манастира в село Мусомище

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел дари днес икона на храма „Великомъченик Георги Победоносец“ в гоцеделчевското село Мусомище. Свещеникът в манастира благодари за жеста.

Свещи за здраве и успех в храма запалиха и другите двама кандидати за евродепутати от Благоевградска област Андрей Новаков и Асим Адемов.

Кметът на селото Иван Ламбрев също придружаваше представителите на ПП ГЕРБ. Десетки миряни спряха Мария Габриел и другите гости от ПП ГЕРБ, за да им честитят Гергьовден, както и да пожелаят победа на ГЕРБ в предстоящите избори на 25 май.

По-рано през деня кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Андрей Новаков и Асим Адемов положиха цветя пред паметника на загиналите във войните в Гоце Делчев по повод 6 май - Деня на храбростта и празник на българската армия.

Заедно с тях в тържествения ритуал се включиха и народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Андонов, представители на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, членове и симпатизанти на партията.

Пред паметта на българите, извоювали свободата, обединението и възхода на България, се преклониха ветерани от войните, офицери и сержанти от резерва и запаса, от военния клуб, граждани и възпитаници на всички училища в Гоце Делчев.

След тържественото отбелязване на празника кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ от Благоевградска област разговаряха с жители в центъра на града и посетиха храма „Успение Пресвета Богородица“.

Тримата кандидати за евродепутати на ПП ГЕРБ от Благоевградска област заедно с областния координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител на партията в Хаджидимово Кирил Пасков и членове и симпатизанти участваха и в празненствата на град Хаджидимово.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Сони19:13 - 10.05.2014
Абе,Маре я се огледай бе мила какви са тези простаци около теб.Недей така личи им отдалече.Излагаш се.
запознат19:16 - 07.05.2014
От 800 членове на Герб само 23 души са се събрали за номинация на евродепутати.Капинчо е забранил да се гласува за Мария Габриел.Само 5 човека не са го послушали и тя няма номинация от Гоце Делчев.Андонов се е покрил,вече няма кражби от горското с Тошо Гюрата -Павароти.Павароти направи имение на Огняново с пачките от горското и го боли оная работа.
12319:05 - 07.05.2014
Голяма наглост!!! Андонов,Тунчев,Наташа Розова и Капинчо агитираха против номинацията на Мария Габриел,а сега до нея се наредили.Заради тях в ГЕРБ Гоце Делчев останаха 20 човека.Дайте си оставките,мошинници!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK