Евгения Тренчева отново поема директорския пост в Началното училище в Банско

Снимка: Infomreja.bg

Тя се представи успешно на конкурса за директори

Госпожа Евгения Тренчева спечели конкурса за директорския пост в Начално училище „Паисий Хилендарски“ в Банско. Това говорят резултатите от конкурса, които все още се обработват и ще станат ясни в тридневен срок.

С многогодишен опит като преподавател и временно изпълняващ длъжността директор, Тренчева се яви на интервю след като успешно премина теста в конкурс, организиран от РУО-Благоевград. 

За директорското място се бореше и госпожа Борислава Фурнаджиева.

Госпожа Тренчева премина всички етапи на конкурса и показа, че опитът и любовта към учениците са водещи за всеки преподавател и най-важни за директора.

След като Тренчева пое поста от госпожа Невенка Бърдадева, тя успешно запази наложените традиции и с приемственост започна да ръководи най-старото училище в града. Въвеждайки иновативен подход на работа с децата, добра комуникация с родителите и колегите си, Тренчева превърна училището в швейцарски тип на образование и възпитание.

Припомняме, че наскоро Началното училище ”Свети Паисий Хилендарски” влезе в списъка на иновативните български училища.

Получаването на статут на иновативно училище е признание за усилията и труда, които педагогическият колектив и цялата училищна общност полагат, за да постигнат по-високо качество на образованието на децата. Това е и доказателство, че училището успява по най-добър начин да съчетава традиционните и модерните форми на образование и обучение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK