Пет пожара гасиха покрай Нова година в Благоевградско. Горя ресторант

Снимка: Infomreja.bg

На пет сигнала за пожари са се отзовали за последните три почивни дни служителите РСПБЗН-Благоевград, в цялата област.

На 30.12. около 01:04 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Опел Зафира“, паркиран в Сандански. Той е бил погасен от екип дежурни огнеборци. Причините за пожара са в процес на установяване, сред допустимите версии се проверява и тази за умишлен палеж.

Отново на 30.12. 2017 около 10:19 часа след получен сигнал за пожар в къща в Благоевград. Огнеборците са реагирали светкавично и са погасили пламъците своевременно. Нанесените щети са минимални, а именно одеяло и реснач. Предполага се, че са пламнали от незагасена цигара.  

В новогодишната нощ дежурните екипи на РСПБЗН-Благоевград, около 22:20 часа са получили сигнал за пожар в ресторант в Благоевград. Отзовалият се на място екип огнеборци са успели да погасят пламъците, но нанесените от тях щети за големи. Изгорели са около 4 кв. м. покривна конструкция, офис, алуминиева врата и складово помещение.

Вчера около 04:08 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Ауди“, паркиран в благоевградският кв. „Грамада“. Погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Стойността на нанесената щета и причината за пожара са в процес на установяване.

Също вчера около 11:28 часа е получен сигнал за пожар в къща в петричкото село Първомай, която едва не изгоряла заради забравен от собствениците тиган върху горяща кухненска печка. Пожарът е бил погасен от екип на РСПБЗН-Петрич. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK