„Етиопска приказка“ на Владимир Караджов ще бъде официално представена в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Официално ще бъде представена книгата на Владимир Караджов  „Етиопска приказка“. Премиерата ще бъде на 13. декември /сряда/ в Градска художествена галерия в Благоевград от 19:00 часа.

Гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с Владимир Караджов и неговия екип, да си купят книгата, да получат автограф от автора, както и да се снимат с него. Всеки желаещ ще има възможност да зададе своите въпроси и да сподели впечатления и мнения.

Писателят ще застане пред жители и гости на града за да разкаже историята за създаването на труда си и ще разкрие любопитни случки и факти.

„Етиопска приказка“ е подходяща както за големи, така и за по-малки читатели. Илюстрирана е пълноцветно с прекрасни картини от Биляна Караджова.

Владимир Караджов е главен асистент – доктор в Югозападен университет „Неофит Рилски“.  „Етиопска приказка“ е първият роман, който издава.  „Няма по-хубаво чувство от това да знаеш, че книгата ти е част от живота на някого, че си създал нещо, което ще остане след теб“, казва Караджов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK