Емоционална и вълнуваща вечер с музика и поезия в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Една силно-емоционална вечер с домакин НЧ "Братство 1869" - Кюстендил ще се помни дълго с участието на младия естраден изпълнител Даниел Деянов и поетесата Ценцеруша Андреева, както и със специалното участие на Музикална компания "Пей сърце".

Даниел Деянов е роден в Кюстендил, завършил е "Бизнес-администрация" и работи като регионален мениджър в търговската верига в София. Пее от дете, а сега поддържа и развива музикалните си способности в свободното си време.

В репертоара му има предимно песни на Лили Иванова, Панайот Панайотов, Веселин Маринов, Васил Найденов и други.

Напоследък създава песни по текст на Ценцерушка Андреева, Светозар Христов и Здравко Младенов, като с последния прави звукозаписи в студиото му.

На концерта в Кюстендил изпълни няколко песни по текст на поетесата, която започна участието си с представяне на свои стихове от последната и от бъдещата си книга.

Вълнението от хубавите текстове на Андреева и прекрасните гласови способности на Деянов се предаде и на публиката, и на изпълнителите от "Пей,сърце" с художествен ръководител Ани Стойнева, които накараха всички да запеят хубавите шлагерни песни на музикалната група.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK