Емоционален спортен празник организираха в ПМГ "Яне Сандански" по случай 97-годишнината на гимназията

Снимки: ПМГ "Яне Сандански"

Спортен празник с много емоции и интересни събития бе поредната инициатива на Природо-математическата гимназия „Яне Сандански“. Всички заедно – учители и ученици, отбелязаха датата, в която преди 97 години са поставени основите на елитната гимназия в Гоце Делчев.

По случай патронния празник на ПМГ “Яне Сандански" новопостроената спортна зала „Неврокоп Арена“ за първи път прие подобна проява.

В празничната спортна надпревара сили премериха момчетата от VI, VII и VIII клас в ПМГ „Яне Сандански“, които сътвориха истински футболен празник за удоволствие на всички присъстващи зретели на трибуните, въпреки че срещите бяха изключително оспорвани.

Изключително приятни емоции предизвикаха баскетболистите от клуб „Баскетбол“ по проекта „Твоят час“, които играха в демонстративен турнир по стрийтбол, проведен по всички правила на играта на фона на хубава музика.

Много настроение в невероятния спортен празник на ПМГ внесоха и малките и големите мажоретки, които забавляваха всички присъстващи със своите брилянтни изпълнения.

Черешката на тортата в спортата празнична програма бе волейболният мач между учители и ученици, който завърши с равен резултат – 1:1 гейма. В него и двата отбора се постараха да разкрият истинската красота и спортменство на този спорт, като многократно придизвикаха и бурни аплодисменти на феновете  от трибуните.

Този ден безпорно ще остави незабравими спомени сред всички участници в събитието по случай 97-ата годишнина от ПМГ “Яне Сандански“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK