Емил Кърцелски вече не е треньор на Спортика

снимка: ФК Спортика

Бившият директор на ДЮШ на ОФК Пирин Емил Кърцелски вече няма да води женския тим на Спортика. Това е изискването на управителя на ОФК Пирин Николай Петрунов, ако Кърцелски иска да продължи работа в школата.

Селекционерът на националния отбор за девойки до 19 години е приел да се раздели с работата си в Спортика и ще остане само треньор в школата. Освен това ръководството на Пирин е поставило и още едно изискване към Кърцелски, а именно да приключи взаимоотношенията си с БФС до края на календарната 2013 година.

Тези подробности разкри новият шеф на школата Васил Петров на днешното първо занимание на подрастващите за 2013 година. Петров заяви, че в школата ще останат на работа всички треньори, които са работили и при управлението на Иван Чапов. Това са Венци Гочевв, Стойне Илиев, Илко Христов, Георги Забунов, Емил Кърцелски и завърналият се от Пирин 2001 Тодор Лулейски.

В школата има и нови попълнения. Това са Мирослав Митев, който ще подготвя вратарите в школата, кондиционния спец Антон Дончев и новият скаут Петър Цветков. На първо време трябва да се изготвят графиците за тренировки на различните гарнитури и ползването на терените на базата в Рилци.

Новият директор заяви, че най- важното в момента е да бъде завършен ремонтът на легловата база в интерната и да бъдат направени още терени за тренировка. До края на месеца ще бъдат попълнени всички набори, като се очаква част от децата в Пирин 2001 да се върнат Пирин.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK