Емил Костадинов: Ще работим с разбирането, че сме отговорни за всичко и всеки в нашия град

снимки: infomreja.bg

„Ние сме отборът на 8-цата, ние сме отборът на левицата, ние сме отборът на Благоевград. Ще започна мандата с отворена врата за гражданите”. Така кандидат-кметът на БСП Емил Костадинов откри предизборната си кампания пред препълнената с приятели и симпатизанти зала на Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград.

„На 23-и октомври всеки глас е важен. Благоевградчани не се продават и купуват. Ние няма да продадем своя град, аз няма да продам своето име”, увери той и залата избухна в аплодисменти.

„Нашият отбор е силен, защото нашето символ-верую е нулева толерентност към корупцията, допълни Костадинов и призова всички благоевградчани на 23-ти октомври свободно да изразят своя избор и да определят своите бъдещи управници. Кандидът-кметът на БСП гарантира нов Благоевград – възроден, икономически стабилен, социално ангажиран, духовен и красив.

„Ти си кметът! На 23 октомври не само ще победим, но и ще сложим край на управлението на ГЕРБ, което съсипа държавата. Няма обаче да им позволим да съсипят общините”, обърна се към кандидат-кмета и към множеството депутатката от БСП Корнелия Нинова, облечена в червена фланелка с надпис „Благоевград-нашият общ дом”.

По-късно предизборната среща се превърна във всенародно веселие. Концертът бе открит с химна на Благоевград, изпълнен от Димитър Чалъков и Димитър Янев, който е автор на емблематичната за поколения благоевградчани песен. Изпълнението им вдигна на крака присъстващите в залата, които дълго след края аплодираха дуета.

На сцената с песните си изразиха своята подкрепа за Емил Костадинов все обичани певци като Георги Гоцев, Иван Гоцев, Йорданка Варджийска, Стойка Германова, Васко Лазаров, Руска Стоименова.

Спонтанно веселието се премести на площада. Народните изплнители успяха да вдигнат на крака симпатизантите на БСП и на Емил Костадинов и пред театъра се изви дълго хоро. Първа общинският лидер на БСП Йорданка Слатинска се хвана на хорото. Последваха я депутатката Корнелия Нинова и кандидатите за общински съветници от листата на БСП. Разбира се, не остана безучастен и кандидат-кметът Емил Костадинов, който изостави официалния тон и се хвана на извилото се хоро. 

 

КОМЕНТАРИ

аз до "до аз"16:03 - 28.09.2011
Абе не съм адвокат на Костадинов, моля, нито съм член, нито пък даже симпатизант на БСП, но за разлика от повечето хора, се интересувам от биографиите, жизнения и преди всичко професионален път на кандидатите за кметове и чета предизборните им обещания. Смятам, че е време вече тая България да се събуди и да започне да гласува НЕ ЗА ПАРТИИ А ЗА ЛИЧНОСТИ. Чета и коментарите на хората и трябва да ти кажа, че Костадинов е единствения неоплют от всички кандидати, вероятно защото няма защо. А каква е жена му хич не ме интересува, както и семейството му - нима Паскалев не го управляваше доскорошната му любовница - та по-морално е жената да дирижира оркестъра, а не някоя задкулисна партньорка - той Паскалев смени няколко, та можеш ли края да им схванеш. И така - всеки има право на собствено мнение, на никого не налагам своето, нито пък написах коментар, за да се обиждам и надлъгвам с някого, не мисля че тези форуми са затова. Смятам, че коментарите трябва да изразяват мнението на хората, относно публикуваните статии и толкова.
До 25:14:44 - 28.09.2011
Ти изобщо познаваш ли жена му?!!! Тя е прекрасен човек! Боже, какво ли съм тръгнала да обяснявам...
аз до "до аз"14:39 - 28.09.2011
А пък ти щом определяш кандидатите по партията, която ги издига, значи или си много недорасъл, или си нечия политическа подметка. Защото аз, за разлика от тебе, чета и предизборни програми, както и коментарите на хората - поразрови се и ще видиш, че Костадинов е единствения неоплюван от хората, сигурно защото няма защо. Аз нито го познавам, нито имам някакви политически пристрастия - за БСП - общински съветници никога не съм и няма да гласувам, но за първи път ще гласувам за кмет, издигнат от БСП, заради самия него. Съжалявам, че хората продължават да гласуват за партии. Докато е така - НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ - ЖАЛКО!
2512:49 - 28.09.2011
На този Костадинов,жена му му е шеф!Тя пък се подчинява на хората от Белица-знаете кои!Причкапови,Мушкарови,Дюлгерови,Тричкови!Отново Белица се задава в Благоевград!Тока,че добре си помислете за кого ще гласувата!

FACEBOOK