Снежана Стоянова е новият председател на БСП в Сандански

Кристиан Вигенин и Снежана Стоянова, снимки: БСП

Снежана Стоянова е новият председател на БСП в Сандански.

38-годишната социалистка застава начело на червената партия след гласуваното й доверие от делегатите на общинската отчетно-изборна конференция.

Снежана Стоянова сменя досегашния лидер Андон Ризов, който на изборите за местна власт през октомври миналата година бе кандидат за кмет от БСП. 

Той не успя да се пребори за кметското място, но пък си осигури мандат в местния парламент. 

Стоянова е с висше образование, специалност "Право", и работи като юрист към Общинския съвет в Сандански.

По време на общинската конференция се проведе сериозна дискусия, в която местните социалисти показаха желание за промяна и връщане на доверието към БСП в общината. 

"Дано подмладеният екип в Общинския съвет на БСП да бъде силна опора за работата на Снежана Стоянова. Пожелавам й успех", заяви на форума народният представигел Кристиан Вигенин. 

Според него между общинските организации и националното ръководство трябва да има по-ефективно взаимодействие и по-сериозна подкрепа за местните структури с по-малки финансови и организационни възможности.

Гости на конференцията бяха още областният лидер на БСП Юлиян Гошев и бившият депутат Емил Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

Добри18:08 - 10.04.2016
Поздравления за г-жа Снежана Стояновя! Пожелаваме ти успех и всичко най-добро в лидерската позиция! Ние сме сигурни в теб и знаем, че ще върнеш доброто име на партията в общината! Поздрави, Добри, Благоевград
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK