Емил Костадинов последен в листата на БСП

снимка: infomreja.bg, архив

Бившият народен представител Емил Костадинов е последен в листата на Коалиция "БСП лява България" в Пиринско, въпреки очакванията, че ще заема предна позиция. Преди минути от партийната централа окончателно обявиха подредбата, според която ексдепутатът заема 22 позиция. 

Водач остава бившият външен министър Кристиан Вигенин, а втори е областният лидер на БСП и директор на МБАЛ-Благоевград д-р Владимир Пандев. Третото място е за Спас Панчев от коалиционния партньор на левицата - Земеделски съюз "Александър Стамболийски" . Четвърти в листата е Христо Атанасовски, директор на областното пътно управление, а след него се нарежда Димитър Капитанов, който бе заместник-областен управител на Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

ИВАН21:35 - 30.08.2014
Абе тоя боклук не трябва да е в листата
11103:51 - 27.08.2014
Бултаков,тоес Костасинов не се прави на ГЕРОЙ. Трябваще да те махнат напълно.
Булгаков23:54 - 26.08.2014
Постъпка заслужаваща уважение! Повечето повърхностни егоцентрици и маргинали биха си дали отвод. Да си част от битката без интерес говори за кауза, а тя е в гърдите - не в огледалото и портфейла.
Даааааааааааааа22:06 - 26.08.2014
Само ДПС се полакумиха за парите на Ахмед Башев и развалиха на избирателите настроението преди изборите ! А Башев и Костадинов си беха ортаци в платените рокади...............Браво на БСП поздравления с този си ход ще вкарат един депутат повече

FACEBOOK