Емил Костадинов: Отговорността за резултата е изцяло моя

снимка: infomreja.bg

Искам да честитя победата на Атанас Камбитов. Аз съм извоювал своите лични победи. През последния месец търсех победа за Благоевград, но не я постигнах. Кампанията не бе честна, но няма да прехвърлям отговорността в тази посока. Още в началото, когато се включих в надпреварата, заявих, че, ако резултатът не е добър, отговорността за това ще бъде изцяло моя. Но, ако беше добър, отговорността щеше да бъде на моя отбор. Това заяви кандидат-кметът Емил Костадинов, минути, след като разбра, че е загубил битката за Благоевград.

"Спецификата в Благоевград беше позната на всички. Тя предполагаше подобно развитие и аз не съм изненадан от този резултат. Аз се сблъсках със ситуации, в които бях респектиран, както аз, така и членове на моя екип от хора с проблемна репутация", категоричен бе Костадинов.

Той уточни, че проектът на кандидат-кмета на Коалиция "ЕКИП" Владимир Елезов, който не стигна до балотажа,  нямал нищо общо с лявото пространство. "По моя преценка този проект беше дясно-радикален с откровени кафяви краски. И именно този проект бе подкрепен от Атанас Камбитов", допълни Костадинов.
 

КОМЕНТАРИ

Христова09:35 - 31.10.2011
Поздравления,господин Костадинов!Вие сте един достоен човек,който говори открито и не бяга от отговорности!Жалко за българския избирател,респективно за благоевградския избирател,защото :"Всеки народ си заслужава управниците."А това няма как да не се разбере,но въпреки всичко,Вие заслужавате поздравления!Бъдете здрав и се пазете!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK