Емил Костадинов: На терена на морала, отговорността и компетенциите нямах опонент, и в неделя ще бъде така!

снимки: infomreja.bg

Стотици благоевградчани подкрепиха кандидат-кмета на БСП Емил Костадинов и му пожелаха победа на балотажа в неделя. И този път кандидатът на левицата не измени на себе си и заложи на местни изпълнители в заключителния си предизборен концерт, неслучайно наречен "Благоевград пее за Емил Костадинов".

Руска Стоименова, Стойка Германова, Иван Гоцев и Васко Лазаров пяха от сърце за своя приятел и многобройните му симпатизанти на откритата сцена пред паметника на патрона на областния град – Димитър Благоев. Сред дошлите на концерта бе и настоящият градоначалник Костадин Паскалев.

Руска Стоименова, която днес се оказа рожденичка, сподели от микрофона, че не помни случай когато е пяла на рождения си ден, да не са й се сбъдвали желанията, след което пожела на Костадинов да спечели кметските избори в Благоевград.

„Кметът трябва да има очи, които виждат наблизо и надалеч, уши, които чуват гласа на хората, човеколюбива душа, отворена за  доброто и красивото, да е запазил гражданската си съвест през превратностите на времето, да е слуга на хората, а не техен самозабравил се господар. Емил притежава всички тези качества и ще оправдае нашите надежди за икономически, духовен и просветен подем на община Благоевград“, заяви от трибуната поетът Борислав Владиков.

Кандидатът-кметът благодари на всички свои съграждани, гласували за него на първия тур. „Благословени да сте! Искам да благодаря и на тези избиратели, които ще ме подкрепят на балотажа. Горд съм, че съм част от вас, щастлив съм, че сме заедно сега, още по-горд съм, че ще бъдем заедно и занапред“, заяви пред стотиците благоевградчани Костадинов.

На терена на морала, отговорността и компетенциите червеният кандидат-кмет не вижда свой опонент. „И тази неделя няма да имаме опоненти. Нашият опонент е виртуален, покрит от своите кукловоди, които искат чрез него да обяздят нашия град. Благоевград все още не е събуден. Ние с вас направихме много за неговото пробуждане и ще го пробудим заедно. Обещавам ви! Ще победим!“, увери Емил Костадинов.

 

КОМЕНТАРИ

НЕБЕСЕПАР18:50 - 28.10.2011
НА МНОГО МЕСТА ЧЕТА, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ПО-МАЛКОТО ЗЛО. НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, ЧЕ ИЗБОРА НИ Е ТАКЪВ. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МНОГО ИЗБОРИ НАСАМ ИМАМЕ ВЪЗМОЗНОСТ ДА ИЗБЕРЕМ ЧОВЕК, КОЙТО ИСТИНСКИ МИЛЕЕ ЗА ДРУГИТЕ, ЗА КОЙТО НЯМА И КАПКА СЪМНЕНИЕ. ЕМИЛ КОСТАДИНОВ Е МОЯТ СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР, А НЕ РЕЗЕРВЕН ИЗХОД. УСПЕХ ЕМИЛЕ! ВСИЧКИ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТОВА. ДАЖЕ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ.
Леля Мара от Камбово18:44 - 28.10.2011
Той и наш Насе си има морал. С Иво кучката им е еднакъв даже.
хххх08:14 - 28.10.2011
НА 30.Х. И В ЦАРИГРАД НА КАПАЛЪЧАРШИ ЩЕ ИЗБИРАТ НАЙ ЧЕСТНА НУРВА
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK