Николай Бошкилов в Струмяни: Ще положим усилия, за да гарантираме бързо и справедливо правосъдие за всеки българин

Снимки: БСП-Благоевград

Днес председателят на БСП-Благоевград и втори в листата на коалиция „БСП за България“, Николай Бошкилов, се срещна с жители на община Струмяни.

„Решени сме да положим усилия за гарантиране на бързо и справедливо правосъдие за всеки български гражданин", заяви Бошкилов в отговор на въпросите, повдигнати от хората в Струмяни, свързани с битовата престъпност.

„В нашата програма е заложено създаването на правила за работещо „бързо производство“, които да се прилагат задължително при определени видове престъпления – кражби на лично имущество, причиняване на телесни повреди, грабежи и други. И, разбира се, увеличаване на полицейското присъствие в районите", сподели вторият в листата кандидат за народен представител Николай Бошкилов.

Друг въпрос, който му бе зададен по време на срещата, бе за възстановяването на земеделските земи на хората със законодателна инициатива.

“Ще приложим цялостен пакет от мерки, които включват защита на собствеността и ефективно стопанисване на земята; формиране на ефективни производствени структури и активни мерки за подпомагане на сдруженията и кооперациите като база за развитие на средните и дребните производители; увеличаване на капацитета за износ на земеделска и преработена селскостопанска продукция; активно държавно регулиране на базата на общите принципи и механизми на Общата селскостопанска политика", заяви категорично Бошкилов пред обществеността на Струмяни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK