Богдан Боцев: Хората в неравностойно положение не трябва да бъдат забравяни от държавата

Снимки: БСП

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев се срещна днес с хора с увреждания от Гоце Делчев.

"Г-н Боцев е единственият кандидат, който потърси среща с нас - хората с увреждания. Досега по време на кампанията нито една друга партия и нито един друг кандидат не потърси такава среща. Благодарим Ви за оказаното уважение от Ваша страна, г-н Боцев“, с тези думи се обърна в началото на срещата председателят на клуба на инвалида в Гоце Делчев Росица Трендафилова.

Тя подчерта, че в досегашната работа на Богдан Боцев като заместник-кмет на община Гоце Делчев той винаги е помагал на хората в неравностойно положение и е проявявал внимание и уважение към тях.

„Държавата е длъжник на хората в неравностойно положение, на хората с увреждания. Те не трябва да бъдат забравяни, а нуждите им не бива да бъдат игнорирани“, каза Богдан Боцев и подчерта, че трябва да се започне от това да направим средата достъпна за тях така, както е в останалите европейски страни.

Пред присъстващите на срещата кандидатът на „БСП за България“ Богдан Боцев разясни основните приоритети в социалната сфера, заложени в управленската програма на левицата. На свой ред присъстващите признаха, че БСП е единствената социална партия, за която хората са най-важни и затова разчитат на промяна, която да се случи на предстоящите избори.

„Ще подкрепим „БСП за България“ с номер 10 в бюлетината и нашият кандидат Богдан Боцев с преференция 3, защото вярваме, че това е най-правилният избор“, категорични бяха присъстващите.

 

КОМЕНТАРИ

ДПС16:36 - 23.03.2017
На 26.03. всички червени, мазохисти ще си бръкнат здраво в дирника, за вечно удоволствие.
bsp08:41 - 23.03.2017
БОГДАНЕ , ДОБЪР ЧОВЕК СИ НО ЩЕ БЪДЕШ МАША НА МОСКАТА ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ
Въведете име...05:57 - 23.03.2017
Последната снимка кърти мифки - Боги си бърка у носа.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK