Съветниците от Гърмен не избраха нито един от предложените кандидатури за председател - Мустафа Геров и Исмет Узунов

Исмет Узунов, снимка: Infomreja.bg

При тайно гласуване, проведено днес на извънредна сесия на Общинския съвет в Гърмен, свикано от подалата оставка преди дни от поста Екатерина Татанова, не бе избран неин заместник измежду предложените две кандидатури - на лидера на ДПС в Гърмен Мустафа Геров от Рибново и на Исмет Узунов от "Движение за просперитет и сигурност в община Гърмен“.

От общо присъствалите 17 общински съветници в гласуването участваха само 12. За лидера на ДПС-Гърмен Мустафа Геров в урните бяха преброени само три бюлетини. За Исмет Узунов - шест.

Три от бюлетините при проведения таен избор се оказаха невалидни, поради което нов председател на Общинския съвет в Гърмен на освободеното място от Екатерина Татанова не бе избран.

В петък от 17:30 часа е насрочен нов избор на председател.

Гласуването на двете кандидатури се проведе след приемането на оставката на досегашния председател на Общински съвет - Гърмен Екатерина Татанова от ГЕРБ, която е от общинския център Гърмен.

Почти не бяха проведени дебати по мотивите за оставката на Татанова, коментираха общински съветници и кметове на населени места от общината, участвали в извънредното заседание.

 

Мустафа Геров, снимка: Личен архив

КОМЕНТАРИ

sd08:50 - 14.02.2017
Евала съветници за добрия избор. Единия е мишка на г-н Башев,другия на г-ца Капитанова Пожелавам Ви да изберете човек,който е малко по в страни от двамата,ако има такъв.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK