Коалиция „За промяна“ регистрира най-младия кандидат за кмет в Кюстендилско

Елица Панева, снимка: Личен архив

Коалиция „За промяна“ регистрира най-младият кандидат за кмет в Кюстендилска община. Това е 27-годишната Елица Панева, която ще се бори за поста на управник в село Слокощица.

Ако бъде избрана, Елица ще работи за по-голяма чуваемост на хората. За това да бъдат взети под внимание техните искания и чрез нея да имат достъп до местната и държавна власт, уверява самата тя. 

“Влизам в политиката, защото смятам, че ако младите хора искат да останат в България, трябва да се интересуват от ситуацията в страната, за да бъдат съпричастни към случващото се. Да се опитат да предложат свои съвременни иновативни виждания, за да са полезни”, коментира Елица Панева.

Сред атрактивните кандидати за кметове на Коалицията е и Димитрина Йорданова. Тя ще участва в надпреварата за кмет на село Дворище.

„Дворище е създавано от нашите майки и бащи, баби и дядовци. Поколенията преди мен заслужават достойно уважение и спокойни старини. Кметът трябва да се грижи за тези хора и да им помага с всички сили, а младият човек има повече енергия да решава проблемите", категорична е Йорданова.

Коалиция „За промяна“ включва формациите: БСП, Движение за радикална промяна Българската пролет, ЗС „Александър Стамболийски", Партия на зелените и Комунистическа партия на България.

Водач на листата е и кандидатът на коалицията за кмет на община Кюстендил Атанас Гергинов.

 

Димитрина Йорданова, снимка: Личен архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK