Подпалиха колата на кандидат-кмет на БСП

Снимка: Infomreja.bg, архив

Подпалиха колата на кандидат-кмета на БСП в община Струмяни. Инцидентът е станал тази нощ около 00.20 минути пред дома на Борис Цомпов на улица „Васил Левски“ в село Микрево.

„В петък вечерта имах гости, изпратих ги към 22.30 часа, след което си легнах. Малко след полунощ се чуха два страшни гърмежа. Излязох навън и видях, че гори паркирания на улицата „Опел Зафира“, разказа Цомпов.

Веднага е подаден сигнал на телефон 112 и на място са изпратени екипи огнеборци, които потушили огнената стихия.

„Няма пострадали хора, но автомобилът ми е изпепелен на 100%“, призна собственикът на возилото. Той е категоричен, че става въпрос за палеж, а не за пожар, предизвикан от техническа неизправност на возилото.

По случая е образувано досъдебно поризводство и полицията разследва инцидента.

„Не съм получавал никакви заплахи, нито пък имам врагове“, увери кандидат-кметът на БСП.

На въпрос възможно ли е опожаряването на колата да е свързано по някакъв начин с предстоящите местни избори, Цомпов отговори лаконично: „Явно предизборната кампания в нашата  община вече е започнала“.

63-годишният Борис Цомпов е член на БСП. В момента се занимава със земеделие, но навремето е имал строителна фирма.

„Винаги съм се опитвал да помагам на хората с каквото мога и никога не съм предполагал, че някой може да извърши подобен грозен акт срещу мен и семейството ми. Много съм притеснен от случилото се. Очаквам тежка предизборна кампания“, увери Цомпов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK