Емил Костадинов: ГЕРБ е патология!

снимки: Пресцентър БСП

Пред множество граждани и гости в залата на читалището в Разлог кандидатите за народни представители от Коалиция за България представиха своята управленска програма и отправиха своите предизборни послания към избирателите.

„Най-добрият лек за повечето, ако не за всички злини, е свободата“. С тези думи на българския политик Петко Каравелов започна речта си водачът на червената листата инж. Емил Костадинов. Той отбеляза, че причината да започне срещата с това възторжено слово е, че днес „ние не сме свободни”.

"Днес това, което наблюдаваме е патология! ГЕРБ е патология! На първо място ГЕРБ е патология! На второ място ГЕРБ е патология и на трето място ГЕРБ е патология!", твърдо заяви инж. Емил Костадинов и подчерта, че Коалиция за България няма да позволи обещаваното от ГЕРБ „повече от същото” да се случи и повтори.

Кандидатът за народен представител от Разлог и девети в листата на Коалиция за България в първи МИР – Благоевград Николай Дундалов бе категоричен, че БСП като лява партия трябва да се върне в управлението, защото тя е единствената партия, която разполага със специализирани програми в нейната платформа, БСП трябва да се върне в управлението, за да могат хората пак да имат работа и защото тя е единствената политическа сила,  започнала и извършила  промяната след протеста на гражданите, и защото предлага решение, в което е ясно кой ще носи отговорността. "Ние знаем вашите болки, но бихме искали пак да ви чуем  и да потърсим заедно решение на вашите проблеми", обърна се Нколай Дундалов към гражданите на Разлог за подкрепа.

Жителите на планинския град споделиха тревогата си от високата престъпност в страната и изразиха своята категоричност, че България е престъпна държава, която се управлява от престъпници. В отговор на многобройните въпроси водачът на листата на Коалиция за България инж. Емил Костадинов поясни, че единственият начин да се прекърши престъпността е всички хора да гласуват с № 5, за да може окончателно да се снеме от сцената престъпната групировка ГЕРБ.

В срещата участваха и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция за България – Асен Балабанов от Благоевград, Костадин Дурчов от Банско, Тодор Радулов и Магдалена Пиринска от Гоце Делче и коалиционният партньор Спас Панчев от ЗС „Александър Стамболийски”.

 

снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП

КОМЕНТАРИ

iana07:02 - 25.04.2013
BSP e kraino diasna partia ,zachtoto tam sa sasredotocheni nai-golemite kapitali kapitalisti s mnogo pari .Laji vi akala che e liava partia vsichko mastiti firmi v oblastta sa na BSP nikakva liava.
ХАХО12:46 - 24.04.2013
ДА ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ, НАЙ-ЗНАЕЩИТЕ, НАЙ-МОЖЕЩИТЕ И ЕДИНСТВЕНИ СПАСИТЕЛИ. ТЕ СА ГОЛЯМОТО ТОПЛО И СМРАДЛИВО ЛАЙНО ДЕТО СПАСЯВА ВРАБЧЕТО /РАЗБИРАЙ НАРОДО/ ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ ЗА ДА ОЖИВЕЕ В ЛАПИТЕ НА ХЕЩНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ И ДА ИМ ПЪЛНИ ОФШОРНИТЕ КАСИЧКИ. ХЕЙ ЗОМБИТАААА СЪБУДЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ВЕК ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА ВИ ЗГРЯВА С ЛАЙНАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТАНТИ А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ Е ПАРФЮМ №5 ИЛИ ТРОЙНОЙ.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK