Емил Илиев вдигна първа наздравица за 2013-а на площада в Микрево

снимки: Община Струмяни

Стотици жители на община Струмяни посрещнаха първите минути на новата година на площада в Микрево с огромно хоро, наздравици и традиционна томбола. Кметът Емил Илиев с неговата 4-годишна дъщеричка вдигна първа наздравица за една по-добра и успешна година за община Струмяни.

„Това, че сме тук, на площада в Микрево, със семействата си и с приятелите си и е знак, че родният край ни привлича като магнит, че тук се чувстваме най-добре. Пожелавам много обич и сполука във всеки дом през новата година” - каза в словото си Емил Илиев и пожела по-щастлива година за хората от община Струмяни.

Преди това кметът не пропусна да поздрави хората от третата възраст, които бяха направили обща трапеза за празника в клуба в Микрево.

 В традиционната томбола късметлиите бяха много, но най-голямата награда – плазмен телевизор, спечели Анелия Алексиева, която преди две години също получи най-голямата награда.

Анелия Алексиева е от Микрево. Тя си пожела здраве и успехи, а така също и работа през новата година.

Красива заря озари небето над община Струмяни в трите най-големи села: Микрево, Струмяни и Илинденци, където стотици жители и гости посрещнаха първите минути на 2013 година, хванати за ръце – с огромно българско хоро.

 

снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK