Ел Класико от кв. "Еленово" победи във футболния турнир, организиран от ГЕРБ

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Приключи футболния турнир, организиран от кандидат-кмета д-р Атанас Камбитов, кандидатите за общински съветници и общинското ръководство на ПП ГЕРБ. До финала стигнаха отборите Ел Класико от кв. Еленово и тимът от с. Рилци. Съдия на мача беше Йордан Андонов, общински ръководител на ГЕРБ и кандидат за общински съветник. Голмайстор на турнира с 11 попадения стана Владислав Зашев от с. Рилци. Първото полувреме завърши с резултат 0:1 за Ел Класико, отборът на Рилци изравни във второто, но в последната минута на мача футболистите от Еленово вкараха победния гол и спечелиха двубоя с 2:1.

 „Футболът е един от спортовете, които могат да накарат децата да излязат на двора, а не да стоят пред компютрите. Тази велика игра учи на колективизъм и възпитава характер. Посланието на този турнир не е предизборно, защото благоевградчани знаят, че единствено ние от ГЕРБ постоянно организираме спортни прояви. Горд съм, че успяхме да възобновим традиционния футболен турнир между училищата, за което получихме подкрепата не само на учителите по физическо възпитание, но и на цялата спортна общественост в града. Гарантираме, че ще продължим да работим последователно в тази посока, защото Благоевград е раждал и трябва да продължава да ражда спортни легенди на България”, заяви водачът на листата Костадин Хаджигаев, който е известен с пристрастията си към спорта.
 
Футболната надпревара беше с награден фонд, осигурен от кандидат-кмета д-р Камбитов и общинското ръководство на ПП ГЕРБ.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK