Футболистите от ІІІ ОУ "Гоце Делчев" - Петрич ще участват във футболния турнир "Coca-Cola"

Снимка: APRA

Футболният отбор на Трето основно училище „Гоце Делчев“ - град Петрич ще вземе участие във футболния турнир за купата на Coca-Cola, който ще се проведе тази събота, 18 март, на спортен комплекс "Арена" в Благоевград.

10 футболисти от шести и седми клас, водени от Борислав Тренчев, ще пътуват за областният град в събота сутрин, като амбицията на децата е да защитят футболната чест на учебното заведение, което в годините преди прехода спечели на два пъти званието първенец на България.

„Кандидатите за победител са двадесет и един, първото място е само едно. В Благоевград и като цяло в нашата област има толкова много таланти, така че ще е трудно. Това обаче не ни пречи да се надяваме да спечелим. Най-важно е да превърнем участието в този турнир в приключение за децата“, сподели от Петрич наставникът на тима от петричкото училище „Гоце Делчев“ Борислав Тренчев.

Общо от Благоевградска област в надпреварата участие ще вземат подрастващи футболисти от 21 учебни заведения. Тази година голямата награда за националния победител ще бъде участие в спортен лагер във футболната база на португалския гранд „Спортинг“- Лисабон.

Победителят от област Благоевград ще вземе участие във финала на турнира, който ще се проведе между 9 и 11 юни 2017 г. в Русе.

За всички, които дойдат да подкрепят своя любим отбор, ще има безброй изненади, награди от Coca-Cola и предизвикателства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK