Експерти от община Благоевград преминаха обучение в Mаастрихт

снимка: Община Благоевград

Ръководители и експерти от общинската администрация в Благоевград преминаха успешно професионално обучение в Маастрихт, Нидерландия. То се организира от Института по публична администрация-София, финансира се по европейски проект и е напълно безплатно за общината.

Целта на поредицата от семинари, които се проведоха в продължение на няколко месеца, бе да се повиши качеството на предлаганите административни услуги за гражданите и бизнеса.

Сред взелите участие в престижния форум бяха секретарят на община Благоевград София Янчева, директори на дирекции, началници на отдели и експерти.

Темите и модулите в рамките на семинара са били адаптирани както за експертите, така и за ръководителите, като застъпените въпроси са били в сферата на  управлението на човешките ресурси, управлението на публични финанси, както и добри практики в публичната сфера.

След края на обучението си всеки от завършилите курса получи сертификат за придобити знания и умения, които ще бъдат приложени в работата на община Благоевград.

 

снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград
снимка: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK