Екшън в Ботевград - стрелба и обир на 2 магазина

снимка: infomreja.bg

Два магазина са обрани в центъра Ботевград, съобщиха от полицията. Грабежите са предшествани от престрелка в центъра на града, около 9.30 часа. Пострадали при инцидента няма. По първоначални данни въоръженият обир е станал късно снощи в града, след което полицията е започнала преследване.

От ОДМВР-София уточниха, че е извършен въоръжен грабеж на бижутерски магазин и на още един магазин в центъра на Ботевград. Днес сутринта е имало престрелка. Няма ранени и пострадали при инцидента. По първоначална информация извършителите на грабежите са стреляли по полицаите. Задържан е един, останалите се издирват.

Очевидци в центъра на Ботевград разказват, че около 9.30 днес жителка в Ботевград се подготвяла да пътува с колата си, в същия момент двама души, преследвани по улицата от полицията, я заплашили. Единият извадил пистолет и й казал, че нейната кола му трябва. Според свидетели двамата "приличали на араби, единият бил с кърпа на главата". Полицаите тъкмо пристигнали на улицата и колата потеглила с двамата неизвестни вътре. Улицата обаче нямала изход от едната страна и те не могли да излязат от нея. В това време се чули 5-6 изстрела, коментират наблюдаващите екшъна в Ботевград, цитирани от БГНЕС. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK