Екшън героят, направил за 5 минути две ПТП-та, сам се предал в полицията

снимка: infomreja.bg, архив

Издирваният водач, който в понеделник вечерта успя за 5 минути да направи две катастрофи, сам се е предал в РУП - Гоце Делчев, инаучи "ИНФОМРЕЖА".

Младежът е на 24 години и е от Благоевград. Правоспособен водач е и е управлявал собствения си автомобил "Нисан Терано 2” по време и на двете произшествия.

След като доброволно се предал в полицията в Гоце Делчев, благоевградчанинът поел отговорността за извършените от него нарушения на пътя. 

Униформените му съставили акт по Закона за движение по пътищата, след което го освободили. Той си прибрал и изоставеното возило, което полицаите прибрали за съхранение.

Неизяснени на този етап остават причините за възникналите две ПТП-та, вследствие на 24-часовото укриване на водача на нисана. Предполага се, че младежът е бил много пиян и предприел укриването си, за да изтрезнее и по този начин да се отърве само с актове, без да бъде съден по бързото производство и без да му се отнема шофьорската книжка.

Както "ИНФОМРЕЖА" писа, първият пътен инцидент стана към 21 часа в понеделник на пътя между селата Брезница и Баничан. Водачът навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил „Опел Астра”, след което напуснал местопроизшествието. Пет минути по-късно, движейки се в посока Баничан, той излязъл от пътя, блъснал се в крайпътен скат и отново напуснал мястото на инцидента, този път пеша.

 

КОМЕНТАРИ

Ко?09:10 - 17.10.2013
А за това, че е напуснал ПТП няма ли санкции?!?!? Хубав пример, сега всички пияни могат да се крият докато изтрезнеят!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK