Екипът на Детското отделение в МБАЛ – Гоце Делчев, е задружен и успешен

Снимка: Infomreja.bg

Радва се на признание и уважение

Детското отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев, отдавна е заслужило признанието на цялата общественост. Неслучайно много благодарни хора го подпомагат с дарения и откликват на неговите нужди.

Сега, след направен основен ремонт, всичко тук е ново – гардероби, шкафчета, маси, табуретки. Дарение са и красивите комплекти чаршафи с пъстри детски мотиви. Отделението вече разполага с нови инхалатори, монитор, а от броени дни – и с веноскоп.

Интериорът е приятен, оборудването – съвременно, но най-важен за успехите е екипът. Трима лекари, десет медицински сестри и четири санитарки се трудят  тук отговорно и всеотдайно. Помагат си и работата им спори. През годините са изградили дружески отношения помежду си, които им позволяват да са заедно и в извънработна среда – на семейни празници, излети, екскурзии.

Днес, в Деня на здравния работник, с пожелание към целия колектив се обръща завеждащият отделението - д-р Костадин Камбов: „Да сме живи и здрави и да продължим неуморните си грижи за децата!“

ИНФОМРЕЖА също пожелава на екипа здраве и да бъде все така успешен!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK