„ЕКИП“ отново се впуска в кметската надпревара в Благоевград

Владимир Елезов, снимка: infomreja.bg

Гражданско сдружение „ЕКИП“ отново ще атакува кметския стол в Благоевград. Това стана ясно по време на пресконференция на председателя Владимир Елезов, който бе издигнат за кандидат-кмет от членовете на Управителния съвет Емил Георгиев и Мирослава Конова.

Сдружението ще участва в местните избори и с пълна листа за общински съветници.

„ЕКИП“ съществува вече девет години, има и четирима представители в настоящия Общински съвет в Благоевград.

„За това време доказахме своето място в обществения и политическия живот на града, станахме по-опитни и по-мъдри и ще се борим гражданите да участват в управлението на Благоевград“, заяви Елезов, който е втори мандат общински съветник и бе сред кандидатите за кметския пост на изборите през 2011 година.

Той разкри, че сдружението започва работа по предизборната си програма, която предстои да бъде представена публично.  

„Надявам се този път опонентите ми, които и да са те, да излязат с реални програми и политики, а не с голи пожелания и мечти“, коментира кандидат-кметът.

Владимир Елезов е вторият кандидат, обявил официално участието си в предизборната надпревара.  

Пръв го направи настоящият градоначалник Атанас Камбитов още в края на януари тази година.

Камбитов вече получи и подкрепа за втори мандат от централата на ГЕРБ.

На предишните местни избори председателят на „ЕКИП“ отпадна от битката с 341 гласа по-малко от Емил Костадинов и на балотаж отидоха Камбитов и кандидатът на БСП. Тогава Елезов обяви публично подкрепата си за сегашния кмет на Благоевград.

„Отчитам като лична грешка намесата ми в спора между двете страни“, посочи още Владимир Елезов.

Според него в Благоевград трябва да се подобри спешно икономическата среда и отношенията и работата на общинската администрация с бизнеса.

 

КОМЕНТАРИ

читател18:58 - 27.04.2015
Владимире, Владимире....не се оказа прав, че 15 минути след пресконфернцията ще започнат ударите под кръста......Още щом чухме името ти и че имаш желание отново да се "надпреварваш" със себе си псувните по твой адрес бяха изречени! Не ти ли стига, че на предишните избори предаде сподвижниците си и подкрепи сегашният кмет? Мислиш ли че хората са късопаметни и са забравили келешлъка ти? Или и сега се включваш в "борбата" заради келепиреца? Сигурно е затова! Дерзай Владимире, но от сега ти заявявам, че новият кмет ще е сегашният с нов мандат.......апропо, не съм привърженик на ГРОБ.....даже съм им отявлен враг, но действителността трябва да я разбираш и правилно оценяваш!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK