За два дена – трима удавени

Снимка: Infomreja.bg

Двама от тях - на плажа «Силистар»

На 5-и септември около 11.30 ч. в Районно управление – Царево, е получено съобщение за удавен мъж на плаж «Силистар», разположен в землището на село Резово.

Установено е, че това е 52-годишен мъж от плевенското село Ралево.

Тялото е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» при УМБАЛ – Бургас.  

Междувременно е получено съобщение и за втори изчезнал в морето мъж край същия плаж – 61-годишен старозагорец, чието тяло, въпреки предприетите издирвателни действия от негови близки, доброволци водолази и от екип на „Пожарна безопасност и защита на населението” – Царево, не е открито.

На следващия ден издирвателните действия са възобновени, като в тях са се включили и екипи на Граничен полицейски участък – Резово, и водолази от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас.

Около 15.00 часа синът на старозагореца е открил тялото на баща си на около 1 км южно от плаж „Силистар”, в близост до брега.

Със съдействието на бургаските водолази, тялото е извадено от морето и откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ - Бургас.

Мъж се е удавил и в района на местността „Марковица“ /землището на село Манолич, община Сунгурларе/, край язовир „Камчия“.

Съобщение за случилото се е подадено на 6-и септември около 15.20 часа.

Удавил се е 55-годишен мъж от айтоското село Караново.

Тялото на мъжа е извадено от водата на следващия ден със съдействието на водолазите от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Бургас. То е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас.

И по трите случая са образувани досъдебни производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK