Д-р Емил Тончев - с реални шансове за втори мандат като народен представител

Снимки: Личен архив

За д-р Тончев неговите пациенти и приятели възкликват, че на „първо място е човек с добра душа"

На 1 март ПП ГЕРБ Благоевград регистрира листата на кандидатите за народни представители в 45-ото Народно събрание, на което престижно 4-о място е определено за д-р Емил Тончев от гр. Разлог.

„Тази позиция е за човека, който не престана да се бори в буквалния и в преносния смисъл за здравето и живота на хората от нашия регион – и в парламента, и в болницата на първа линия“ – сподели координаторът на ПП ГЕРБ Благоевград, Андрей Новаков.

„Имаме шансове отново да имаме депутат от община Разлог,  каза кметът на община Разлог Красимир Герчев. - Имаме личност, която е обединителна, която върна значението на думата НАРОДЕН представител – с отношение към всеки човешки проблем, със сърцатост и експертиза в законодателството на Народното събрание. Един човек – обединител, безспорен, диалогичен и добър“ – каза още кметът и призова жителите на община Разлог и всички, които вярват в д-р Тончев, да гласуват за него.

Д-р Емил Тончев е разпознаваем от много хора от съседните общини Белица, Якоруда, Банско – неговите пациенти и приятели възкливат, че на „първо място е човек с добра душа. И приятел, пред когото се прекланяме“ (Диди Колчева), добър, честен и трудолюбив (Спаска Лагадинова).

Много са топлите думи към д-р Емил Тончев, за когото политиката е още един начин  да бъде полезен и право на всеки от нас – да избере пътя и хората, които да го представляват и сподели, че поема смирено към тези избори – смирено пред народа, който е по-мъдър от всички нас.

„И ако е рекъл народът, ще продължавам да му служа отговорно и с чест, както досега“, каза още д-р Емил Тончев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK