Д-р Атанас Камбитов официално встъпва в длъжност за втори кметски мандат

Д-р Атанас Камбитов, снимка: Община Благоевград

Д-р Атанас Камбитов, който получи доверието на гражданите за втори управленски мандат, ще встъпи в длъжност на официална церемония в четвъртък /05.11.2015 г/ от 11:00 часа. Той ще положи клетва като кмет на община Благоевград по време на първото заседание на новоизбрания Общински съвет. Заедно с д-р Атанас Камбитов, клетва ще положат и общинските съветници, които ще работят през мандат 2015-2019 г.

Тържественото начало на церемонията ще започне от 10:30 часа в зала „22 септември“  с приветствено слово на областния управител на Благоевград, след което ще бъдат обявени изборните резултати от председателя на ОИК.

Веднага след полагане на клетва от страна на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, ще бъде открито и първото заседание на ОбС, което ще бъде водено от най- възрастния общински съветник. В четвъртък ще бъде избран и председател на Общински съвет.

На събитието са поканени Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, представители на ОД МВР, прокуратура, съд, НПО и граждани.

Д-р Атанас Камбитов спечели местните избори за кмет на Благоевград  убедително на 1-ви тур с 58,03 %. Той ще управлява общината за втори пореден мандат. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK