Дъщерята на Кьоравия се прободе на гробищна ограда

снимки: infomreja.bg

18-годишно момиче, дъщеря на застрелян кримибос пострада, след като се прободе в областта на брадичката на оградата на гробищата в Благоевград, настанена е в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Инцидентът стана към 4 часа тази нощ. Йоанна В. В. била на дискотека, там песен на Сашо Роман така я разчувствала, че решила да навести посред нощ гроба на баща си. Благоевградският крими бос Васил Горчев-Кьоравия бе застрелян с един куршум от снайперист на 20 януари 2005 г. пред хотел "Ален Мак" пред очите на охранителите му. Извършителят и досега остава неизвестен за полицията.

Йоанна решила да навести гроба на баща си, който е на старите гробища в Благоевград. Взела такси от пиацата пред хотел "Ален Мак" и спряла пред заключената ограда на старите гробища. Освободила таксито и решила да се покатери през окичената отгоре с шипове като връх на копия врата.

Когато почти се била изкатерила и тъкмо да се прехвърли оттатък, момичето се подхлъзнало. Свличайки се надолу се набола на шипа под брадичката. За неин късмет пострадалото момиче било забелязано от нейна връстничка, която се връщала с такси от жк "Струмско". С таксиметровия автомобил пострадалата Йоанна е потърсила помощ в благоевградската болница. След обработка на раната й е настанена в отделението по хирургия, няма опасност за живота й. /БГНЕС /

 

КОМЕНТАРИ

иван17:39 - 12.02.2012
Представи си човече божий. Момиче в четри часа след полунощ да се катери по гробищна ограда! Нормално ли е това? Тук му е мястото да си припомним поговорката за крушата и дървото. Бог да пази от такова.
evgeni12:09 - 12.02.2012
narkomanka v 4chasa sutrinta she hodi na grobishtata luda rabota no gospod si znae rabotata i toi kolko maiki razreva /
Orel10:43 - 12.02.2012
"бе застрелян с един куршум от снайперист на 20 януари 2005 г. пред хотел "Ален Мак" ... 8 дни преди да се навършат 7 години от разстрела" Аз ли нещо немога да смятам или вие? Днес сме 12 Февруари ...
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK