Дъщеря уби майка си в София

Снимка: Infomreja.bg

К.Б. нанесла побой на майка си

По искане на Софийска градска прокуратура съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо К.Б. (на 36 години), обвинена за извършено от нея умишлено убийство - престъпление по чл. 115 от НК.

На 11.02.2021 г. К.Б. нанесла побой на майка си (на 74 години) в апартамента в ж.к. „Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото на възрастната жена, пострадалата починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв.

От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на 11.02.2021 г. от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола за извършен оглед на трупа на пострадалата е видно, че по тялото й имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб.

Обвиняемата К.Б. положила усилия да затрудни разкриването на извършеното от нея престъпно деяние, като се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се.

Разследването продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK