Дървеният бос Сайди Чолак е новият председател на ДПС в Гоце Делчев

Сайди Чолак /в средата с кафявото яке/, на снимката долу: Иса Хаджиали, снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Дървеният бос Сайди Чолак от днес е официалният лидер на общинската структура на ДПС в Гоце Делчев. Той бе избран на поста на отчетно-изборна конференция, проведена късно снощи.

Чолак заема мястото на досегашния председател Иса Хаджиали, който на последните избори за местна власт бе избран за кмет на село Брезница.

Според устава, в качеството си на кмет, Хаджиали няма право да бъде едновременно и партиен лидер.

За Сайди Чолак са гласували 42-ма делегати, а другият кандидат за председателския пост - Исмаил Джинджи, е подкрепен от 32-ма от имащите право на глас.

Новият общински лидер на ДПС в Гоце Делчев има частен дърводобивен и дървопреработвателен бизнес. Той има зад гърба си един мандат като кмет на село Брезница, бил е и общински съветник в Гоце Делчев. 

На проведената отчетно-изборна конференция досегашното общинско ръководство е направило отчет на дейността си за изминалия период, като са анализирани и изборните резултати на ДПС в Гоце Делчев.

На форума е избран и нов Общински съвет на партията, както и контролно-ревизионна комисия.

 

КОМЕНТАРИ

Fatma Dolin14:24 - 11.05.2013
damu edete kura na dolina sigor vie ebal na vsichi maikata ot zat kopeleta izrodi kradlivi pomiqre ste vsichki nqma vecho daste jivi i vashia ret shte dioe alah dava no ne zabravia takivi deto ne znaiat na koi kur da sednat puknete dano parcali lijach na zadnici za edno levch
Fatma Dolin14:19 - 11.05.2013
nestasnik
Истински Буковалия17:29 - 19.06.2012
Докато този долен,прост,мазник Ведат Хюсеин не си отиде нищо добро не чака ДПС в област Благоевград. Най накрая да се намери един куражлия и истински(обективен)младеж като Исмаил Джинджи да ми се опълчи и те се опитват да го смажат по всякакъв начин.Но нали знаете поговорката:Който другиму гроб копае сам пада в него!
Буково11:34 - 14.06.2012
Тоя Ведат Хюсеин не го ли вкараха в затвора вече за най-голямото количество заловена дрога в района ви?Или за пребитите съселяни беше?И тоя е лидер на ДПС-наркотрафикант и бияч,голям резил и позор.Сайди Чолак горски бракониер и измамник -обшински на ДПС-резил.Това ли са ви лидерите?Ако е така значи сте големи лумпени.

FACEBOOK