Дървен бос от Гоце Делчев се разходи в Дубай с фланелка с лика на Путин, арабите се наредиха за снимки с него

Снимки: Личен архив

Собственикът на една от проспериращите дърводобивни фирми в Гоцеделчевско - Веселин Камбуров, от седмица гостува на свой приятел в Дубай, където със съпругата му опознават с интерес манталитета и живота на богатите хора там. 

Семейството гостува на шейх Омар ал Мактум, който е председател на комисията за храни в емирство Дубай. 

Първите дни след пристигането си в най-големия град в Обединените арабски емирства, Веселин Камбуров се движел с фланелка с лика на руския президент Владимир Путин, за когото не крие, че му е фен.

Оказало се, че арабите също харесват Путин и буквално се редели за снимки с него, докато обикалял с рекламната фланелка. 

"Намах проблеми за това, че бях облечен по този начин. Напротив, много араби ме спираха по улиците и искаха да се снимат с мен именно заради фланелката", признава Камбуров, който в неделя поема обратно към България. 

В емирството той и съпругата му пробвали и традиционното облекло на арабите, а домакинът им ги завел на вълнуващо сафари. Разгледали и невероятни автосалони с лъскави возила, състезателната писта на Формула 1, посетили Бяра джамия в Абу Даби. 

Силно впечатлени останали Камбуров и съпругата му, когато гостоприемните домакини след дългата обиколка на големия МОЛ - Дубай Емилайд се озовали на изкуствена ски писта с всички екстри, а стадионът бил във въздуха, разказва дървеният бос.

В далечен Дубай той не пропуснал да развее и българското знаме. С приятеля му шейх Омар Камбуров сподели, че се запознали преди година в България и оттогава непрекъснато получавал от него покани да му гостува. 

"Хората от пустинята са направили рай, а ние от рая май направихме пустиня", споделя Камбуров, който въпреки видяното, признава, че чака с нетърпение неделя, за да потегли със съпругата си за родината. 

 

Дубайският приятел на Камбуров шейх Омар показа на гостите си забележителности и атракции, с които спря дъха на госта си

КОМЕНТАРИ

nqkoq23:29 - 10.04.2018
Kak go turpite vse oshte tozi obirdjiq v Goce Delchev?Toi e za linch....Jivee si jivota na jchuujdite gurbove...BOKLUK
водка16:27 - 16.02.2018
тоя дървен бос ще доставя ковчези на терористите да погребват руските алкохолици в сирия
той15:23 - 19.02.2016
тези араби ако знаят тоя какъв е измамник, ще го изпратят в ислямска държава.Сигурно за там се гласи .Той как печели търговете ?Беше от ДПС,от БСП после с" обрязания" директор на ДС Гоце Делчев-Гюров стана Гербаджия.За съжаление такава ние цялата държава,печелят само измамниците и мошениците.
taka e09:48 - 19.02.2016
Много е прав неговата фирма и колегите му направиха от гората пустиня .

FACEBOOK