Новият шеф на ОДМВР-Благоевград: Действаме точно толкова безкомпромисно, както г-н Хаджиев

Снимка: Infomreja.bg

Той е завършил „Национална сигурност“. На 39 години е. Семеен с две деца.

Това е профилът на новия директор на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Както стана ясно ст. ком. Дойчин Дойчинов зае поста на ст. ком. Н. Хаджиев, който бе повишен със заповед на министър Младен Маринов.

„В системата на МВР съм от 2004 г. като съм заемал различни длъжности в Охранителна и Криминална полиция. От 2010 до 2015 работих в ГДБОП по линия на наркотиците. От 2015 до преди дни заемах ръководни длъжности в Трето районно в София. Първо бях началник на криминален сектор, след това зам.-началник, а в последните две годни началник на управлението“, представи се днес пред журналисти комисар Дойчинов.

Той сподели, че е работил в едно от най-тежките районни в София, така че динамиката и напрежението са му познати.

„Приоритетите, които ще задам в работата на дирекцията, са борба с битовата престъпност по малките населени места и престъпленията, свързани с наркотици и акцизни стоки“, категоричен бе новият шеф.

На въпрос на ИНФОМРЕЖА „Дали освен извън МВР ще има строг контрол и вътре в системата след акциите срещу Данаил Стоицов и Розалина Кьосева, Дойчинов отговори:

Запознат съм, ще действаме точно толкова безкомпромисно, както г-н Хаджиев.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

tyo15:55 - 20.06.2019
Колко началници се смениха, а полицаите в малките населени места така и не се събудиха. Спят си и чакат пенсия. И при тоя ще е същото
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK