Каролев задържан за нарушаване на карантината в Банско

Снимка: Личен профил

Той е задържан в РУ-Разлог

Няма шега. Политическата простотия реализирана от полицейска простотия на натегач от СДВР резултира в задържането ми за 24 часа в РУ Разлог. Нищо не съм нарушил и ще осъдя държавата в Страсбург за тази простотия. За съжаление, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разум ще победи здравите сили. И все пак Картаген трябва да падне!

Това написа Владимир Каролев във фейсбук профила си.

Той е задържан в Районното управление в Разлог за 24 часа, след като направил самопризнания в социалните мрежи, че се намира в Разлог.

"Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример." Това заяви главният прокурор Иван Гешев, потърсен за коментар, пише НОВА ТВ.

От профила на Каролев се вижда, че е бил на преход в Пирин до хижа "Яворов", а по-рано днес пише:

Преди малко двама т.н. издирвачи от МВР СДВР са ме търсили в един от двата офиса, който ползвам в София. Били са с медицински маски и ръкавици. Докато пишех това ми се обадиха от неизвестен за мен телефон и любезно мъжки глас се представи като началник на издирването към СДВР . Поиска да отида на среща да ме разпитали за нещо, което съм постнал във фейсбук. Отговорих, че съм в Разлог и който иска да ме пита да дойде където съм аз. Пожелаха ми хубав следобед. Сега очаквам началникът на издирването в Разлог да се обади. Весел следобед ми предстои  Като се обадят, издирвачите от Разлог ще ги поканя да дойдат в комплекс 3 планини. Но ще им кажа, че ако не са с тапия, че са тествани последните 3 дни и нямат корона вирус ще си говорим от 4 метра P.S. Току що ми се обади тв журналистка с желание за интервю през скайп. Каза, че ме издирвали заради някакъв колаж, който съм постнал за професор доктор генерал Мутафчийски. Е не, не вярвам. Няма толкова прост полицай в държавата, който да реши да търси някой заради постнат хумористичен колаж. А сега изчезвам за час. Не, не на разпит, споко P.S. I am back разложките издирвачи не са се обадили още. Май им изтече работното време за днес

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK