Дъжд от пари в община Кюстендил, а ОбС с нов имиж, според баницата с късмети на БСП

снимки: Нора Василева, infomreja.bg

Дъжд от пари ще има в община Кюстендил, а Общинския съвет ще бъде с нов страхотен имидж.  На депутатът Мая Манолова се падна повишение.

„По традиция очакваме Новата година, да бъде по-добра от тази, която сме изпратили, но за да се случи това трябва всеки един от нас здраво да се потруди, защото иначе това няма как да се случи, ако разчитаме на държавата или на управляващите. Тъй като е много вероятно тази година да има предсрочни избори пожелавам на собствената си пария да бъде конструктивната и истинската опозиция, да си върнем изцяло доверието на хората, да покажем, че България има възможности и в условията на криза, а Кюстендил е част от гази България. Пожелаваме си да не се оставяме ГЕРБ да ни излъже отново на следващите избори, защото колкото по – рано са те толкова по – големи са шансовете на сега управляващите да спечелят отново", заяви Манолова.

Очакването е, че управляващите сами ще си предизвикат предсрочни избори, прогнозира Манолова. Това правителство трудно може да падне, защото има парламентарната подкрепа не само на своята група, но и на така наречените независими.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK