Двойно по-евтини билети за мача Пирин - Левски тази събота в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Ръководството на Пирин ГД реши да пусне евтини билети за предстоящия мач с Левски за Купата на България в събота от 16 часа на градския стадион в Гоце Делчев. Изпълнителният директор Асен Трендафилов потвърди, че цената ще бъде 5 лева за всички, които си изберат място предварително, а в деня на срещата цената ще е с още един лев надолу -само 4 лева.

В последните домакински мачове на неврокопчани срещу Берое и Лудогорец се наблюдава отлив на публиката от Гоце Делчев. За пръв път, откакто Пирин влезе в А група, цените на билетите за мачове срещу ЦСКА, Левски или Лудогорец ще бъдат толкова евтини.

Досега неизменно билетите за мачовете срещу тези три отбора са били по 8 лева, коментираха от ръководството на тима, като признаха, че намалението е преди всичко, за да върнат на стадиона многобройните фенове и да ги обнадеждят да продължат да подкрепят любимците си.

За днес Костадин Ангелов бе предвидил само една тренировка. Той ще може да разчита на всичките си налични футболисти за двубоя със сините, след като изтече и наказанието на Мурад Ибраим. Треньорът Костадин Ангелов / Лаптопа/ беше привлечен преди 3 седмици от Пирин Благоевград, но в мача с Черно море си изкара червен картон и пропусна домакинството на Лудогорец.

Вече е ясен и съставът на съдийската бригада за мачав събота  Пирин – Левски, тя ще е в състав: Николай Йорданов, Мартин Венев, Иво Боцев и Драган Стойков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK